Onze naam

Track & trace van bron tot bord

Het belangrijkste ingrediënt voor een goed product? Als je het ons vraagt, is dat liefde voor het vak. Daarom werken we iedere dag met aandacht en betrokkenheid. Ook voor al het andere wat om ons heen groeit en bloeit. We nemen onze verantwoordelijkheid om de wereld van morgen te vergroenen, en zijn we graag eerlijk en open over onze werkwijze.

Betrokken

Als bedrijf zijn we betrokken bij het hele productieproces, van het zaaien en de verzorging tot de verkoop en distributie. En als familiebedrijf zijn we betrokken bij al onze medewerkers, klanten en zakelijke partners. We willen niet alleen goed zorgen voor onze gewassen, maar ook voor elkaar. Want net als planten, gedijen mensen het best in een prettige en gezonde omgeving.

GLOBAL G.A.P. en Skal Bio

Naast een handvol liefde groeien onze gewassen op een voedingsbodem van schone, vruchtbare grond, soms zelfs op oud papier. We bewateren met leidingwater in plaats van oppervlaktewater en gebruiken geen gewasbeschermingsmiddelen. Zo reduceren we stap voor stap onze ecologische voetafdruk. We zijn zowel gecertificeerd voor GLOBALG.A.P. als Skal Bio.

Van bron tot bord

Wij vinden het belangrijk dat jij en je klanten weten waar onze producten vandaan komen. Daar zijn we graag open en eerlijk over: we registreren onze producten per batch. Zo kunnen we je precies laten zien hoe en wanneer ze zijn gezaaid, geoogst en verpakt.

Meer weten over onze werkwijze of keurmerken? Bel 0174 62 59 56 of mail naar cresco@crescobv.nl.